NATURLIGA OCH EKOLOGISKA INGREDIENSER FRÅN MARIA ÅKERBERG


Det finns massvis med produkter ute på marknaden för hudvård. Vissa produkter kan fungera jättebra för dig, vissa produkter kan vara direkt skadliga och orsaka irritation för dig. Varje enskild persons hud har egna unika behov. Alla produkter fungerar inte för alla människor. Många produkter på marknaden är dessutom till stor del artificiella eller på annat vis består av starka kemikalier och syntetiska tillsatser. Varumärket Maria Åkerberg arbetar efter filosofin och principen att det bästa för dig och din hud är att använda sig av naturliga ingredienser.

Hur Maria Åkerberg arbetar

Man kan känna sig trygg med att veta att alla produkter i sortimentet har en transparent och tydlig innehållsdeklaration. På detta viset så vet man som privatperson precis vad det är som ingår i varje produkt.

Slipp onödiga produkter

Maria Åkerberg använder inga syntetiska ingredienser som förtjockningsmedel eller silikoner. Istället använder man vegetabilisk olja i sina produkter.

Inga konserveringsmedel används i produkterna för att förlänga och manipulera hållbarheten.  Ämnen som formaldehyd existerar inte i sortimentets produkter.

Varför Maria Åkerberg arbetar som de gör

Djupverkande produkter som kommer från växtriket och innehåller rena mineral och ingredienser ger fukt och vårdande näring till din hud på ett naturligt sätt. Det är inte svåra än så. Inga konstigheter, helt enkelt. Genom att vara transparenta med vilka ingredienser som finns i varje produkt så blir det väldigt enkelt för människor som vill veta vad varje produkt består av, att faktiskt se och ta reda på detta