Semmeldagen är äntligen här


semmeldagen

Den stora dagen är här! Dagen som vi väntat på i ett helt år. Dagen som kändes som att den aldrig skulle komma. Den absolut bästa dagen på hela året: SEMMELDAGEN!!!! Åh som vi på semmelwrap.se har längtat. Idag, på fettisdagen, får man äntligen äta semlor utan att skämmas. Eller ja, vi ska villigt erkänna att vi har tjuvstartat sedan en tid tillbaka.

Vi skulle jättegärna vilja se hur era semmelwraps blev. Ni kan därför antingen hashtagga semmelwrap (#semmelwrap) eller skicka in en text till oss där ni berättar om hur ert bakande gick och hur slutresultatet blev. Det är bara att slänga iväg ett mail till oss så kanske det är just din bakningsartikel som vi publicerar i semmelbloggen! Se det här som en lärorik möjlighet att få visa andra hur grym du är på att baka.

Därför passar det väl bra att vi delar med oss av några av våra favoritartiklar som vi skrivit under vintern. Först ut har vi givetvis Hela Sverige bakar-Carolines egna recept på Semmelwrap, det blev en klicksuccé i sociala medier och vi är oerhört tacksamma för alla vänliga ord.

Är du nyfiken på vad du kan baka för semmelliknande bakverk förutom semmelwrap? Ja då kanske du skulle läsa vår artikel om andra typer av semlor! Eller varför inte hitta inspiration från artiklarna om adventlan eller korv-med-bröd-semlan? Oavsett vilken semla du väljer att baka så tycker jag att du ska njuta av en fettisdagen, den kommer trots allt bara en gång om året. Men oroa er inte, bara för att semmelsäsongen sedan går mot sitt slut så betyder inte det att semmelwrap.se läggs ner. Nej vi kommer att fortsätta att arbeta med sidan för att kunna göra något riktigt bra även till 2017.

Glöm nu inte  att skicka in dina recept, bilder och texter om ditt bakande. Vi vill jättegärna läsa och inspirera andra.

På återseende.